Bona in Strainatate

Site-ul nostru vine in sprijinul celor ce vor sa lucreze ca bona in strainatate , in UE , Israel sau Japonia. In acelasi timp vrem sa ajutam si persoanele plecate in strainatate si care au ajuns la o stare materiala care le perimite sa angajeze o bona. Zdin diverese motive : fie ca au un serviciu bun si o bona ii poate da posibilitatea sa mearga la munca si sa castige suplimentar , fie pentru motivul ca un ajutor in casa , care sa se ocupe in permanenta de copil este un lucru foarte util.

De ce recomandam sa va luati o bona din Romania? Pentru ca asa este mai bine pentru copil , este mai bine si pentru dumneavoastra si nu in ultimul rand pentru ca asa ne ajutam si pe noi ca tara. Ar fi cazul sa nu mai fim egoisti, in cele din urma tot noi vom fi cei ce pierdem, va puteti da seama de acest lucru doar daca va uitati la evrei , ei reusesc mereu pentru ca in orice situatie pun castigul colectiv deasupra interesului si a egoismului.

In aceasta sectiune va rugam sa postati anunturi atat in romana cat si in italiana, spaniola, franceza sau germana. Va recomandam sa va faceti o pagina de prezentare, daca aveti recomandari ar fi minunta, ajuta enorm la angajare.

Tot foarte important este sa scrieti anumite cerinte , fie ca angajati fie ca doriti sa fiti angajate. De exemplu : zile libere